Stol - 2018-09-13 10:04:57 - Radosław Świerczyński

Jesteś tutaj

Czesi namówili na Stola!
Cosik się udało polatać z orłami.
Stol - na początek dwa supły na linkach, przez co start opóźniony, potem walka, ale się udało.
Polownik - pracował ładnie.
Krn - zakitowało i właściwie dłuższy zlot po ścianach do Kobaridu.
Nie do końca plan spełniony.

Komentarze

6 dni 21 godzin

Tak miałem na uwadze by nie wlatywać nad Gemone, mówiono o strefie o promieniu 2Mm od poz. 46°18'N 13°10'E.

Nie wleciałem w nią.


6 dni 22 godziny

a jak jest z tą nieszczęsną strefą w rejonie Gemony , jest aktywna czy nie ? na starcie na Kobali twierdzili ze niby od pon-czwartek działa .... do 27 wrzesnia

https://notaminfo.com/italymapW2168/18: Military operating area activated


polecam zobaczyć :-)

Q) LIMM/QRMCA/IV/BO/W/000/078/4618N01310E002

MILITARY FIRING AREA /RIVOLI BIANCHI VENZONE-N UDINE/ ACTIVATED

REF AIP ENR 5.2.1.2-2

LOWER: Surface, UPPER: 7,800 Feet AMSL

FROM: 03 Sep 2018 06:00 GMT (08:00 CEST) TO: 27 Sep 2018 23:00 GMT (28 Sep 01:00 CEST)

SCHEDULE: MON TUE 0600-1100 1200-1600, WED THU

0600-1100 1200-1600 2100-2300 EXC 24 25


Dane lotu

Status weryfikacji przez sędziego: 
Nie zweryfikowany
Status naruszeia stref: 
Lot nienarusza polskich stref
Lot PPG: 
Nie
Lot niekonkursowy: 
Nie
GRecord: 
Poprawny
Długość trasy: 
53.41km
Czas trasy: 
1:45:23
Średnia prędkość trasy: 
30.41km/h
0:30:04
1 349m
1 215m
12.59km/h
6.31km
10.90%
0:36:22
1 215m
1 626m
31.00km/h
18.79km
32.48%
0:51:17
1 626m
1 368m
30.96km/h
26.46km
45.75%
0:17:17
1 368m
245m
21.80km/h
6.28km
10.86%
Pokaż więcej
Zwiń
ContestsSubcontestPoints
XC Portal 2018Serial69.43
XC Portal 2018Sport69.43
XC Portal 2018Fun69.43